Візьміть участь у конкурсі фотографій #EU4Energy та виграйте приз електричний скутер!

Візьміть участь у конкурсі фотографій #EU4Energy та виграйте приз електричний скутер!
Візьміть участь у фотоконкурсі #EU4Energy з 17 по 23 червня, щоб отримати шанс виграти електричний скутер.

Хто може брати участь?

У конкурсі можуть взяти участь громадяни віком від 18 років з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Республіки Молдова та України.

Як взяти участь?

Як виглядає майбутнє енергії? Чи буде це сонячна та вітрова енергія, або, можливо, стійка біомаса і гідроенергетика? Або майбутнє буде набагато більш енергоефективним завдяки тому, як ми використовуємо енергію?

Ми запрошуємо вас поділитися своїми фотографіями, які показують, як перехід до енергії майбутнього вже відбувається там, де ви живете  сонячні батареї, вітряні електростанції, стійкі джерела енергії, такі як біомаса та гідроелектроенергія, електромобілі і скутери, енергоефективні будинки і прилади. Подивіться навколо та поділіться з нами своїм баченням!

Ви можете взяти участь у конкурсі в такий спосіб:

1. Відправивши свою фотографію на наш сайт і натиснувши кнопку "Upload your photo".
2. Розмістивши свою фотографію з хештегом #EU4Energy на своєму акаунті в Facebook, Instagram або Twitter.
3. Розмістивши свою фотографію з хештегом #EU4Energy на своїй сторінці в історіях на Facebook та Instagram і додавши теги на сторінку @euneighbourseast.

Конкурс триватиме до 18:00 (CEST) 23 червня. Одна людина може подавати до 3 фотографій на конкурс.

Які будуть призи?

Переможцям присуджується до 10 призів на основі онлайн-голосування та вибору журі. Головний приз, електричний скутер, буде вручений за найпопулярнішу фотографію.

Цей фотоконкурс #EU4Energy організовується комунікаційним проектом EU4Energy в рамках Тижня сталого розвитку ЄС і фінансується Європейським Союзом.

***
Ініціатива EU4Energy включає всю підтримку ЄС для поліпшення енергопостачання, безпеки та взаємозв'язку між партнерами, а також сприяє підвищенню енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії в Східних країнах-сусідах ЄС: Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та Україні. Це робиться шляхом фінансування проектів і програм, які допомагають реформувати енергетичні ринки і скоротити національну енергетичну залежність та споживання. У довгостроковій перспективі це робить енергопостачання більш надійним, прозорим і доступним, тим самим скорочуючи енергетичну бідність і рахунки за електроенергію, як для громадян, так і для приватного сектора.

Дізнатися більше можна за посиланням: www.EU4Energy.eu
________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі