Власні канали ВОЛЯ Сine+ у топі телеперегляду в Україні

Власні канали ВОЛЯ Сine+ у топі телеперегляду в Україні
Кожного року власні канали провайдера ВОЛЯ посідають перші місця у рейтингу телеперегляду серед українських глядачів. Це проект Національної ради та незалежного рейтингового агентства «Big Data Ua».

Власний телеканал лідера цифрових розваг компанії ВОЛЯ Cine+ HIT увійшов до трійки найбільш популярних в українських глядачів фільмових телеканалів. А в десятці улюблених - ще три канали ВОЛЯ Cine+ HD, ВОЛЯ Cine+ Mix, ВОЛЯ Cine+ Legend.

Такі результати спільного проекту Національної ради і рейтингового агентства «Big Data Ua» щодо переглядів телеканалів користувачами IPTV/OTT-сервісів у 2018 році.

Тож українські телеглядачі підтримали, обраний свого часу компанією, шлях національного телекомунікаційного провайдера ВОЛЯ на створення власного продукту. Власні канали ВОЛЯ орієнтованы на добре знану аудиторію своїх абонентів, враховує вимоги різних вікових категорій та наповнює телепрограми цікавими фільмами. До речі, рейтинг підтвердив ще й те, що кіно та розваги мають найбільше прихильників серед глядачів.

У результаті проекту було визначено найбільш популярні національні телеканалі, а також лідерів у категоріях інформаційні, розважальні та дитячі канали. Так, місця в ТОП-5 національних телеканалів 2018 року посіли: 1+1, Україна, ICTV, СТБ, Новий.

Це дослідження охопило 373 тисячі домогосподарств, підключених до послуги OTT/IPTV операторів ВОЛЯ, «Тріолан» і you tv.

ВОЛЯ також регулярно проводить власний моніторинг телеперегляду на базі даних, отриманих через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення більш ніж у 20 містах України, де населення перевищує 50 тисяч осіб. Результати використовуються для підвищення якості послуг, а також оновлення пакетів телепрограм з урахуванням переваг абонентів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі