ВОЛЯ почала ретранслювати міжнародний спортивний канал із Ірландії Setanta Sports

ВОЛЯ почала ретранслювати міжнародний спортивний канал із Ірландії Setanta Sports
Ірландський спортивний телеканал Setanta Sports з'явився в пакетах 9 провайдеров платного телебачення, серед яких ВОЛЯ.

ВОЛЯ додала до свого портфоліо популярний у світі вболівальників телеканал Setanta Sports. Телеканал буде доступний у HD якості для абонентів базових розширених пакетів цифрового і інтерактивного телебачення.

Події каналу вже можуть дивитися абоненти в Дніпрі, Києві, Львові, Обухові, Полтаві, Рівному, Сумах, Тернополі, Українці, Харкові та Черкасах.

Для нових клієнтів доступна спеціальна ціна - 99 грн/місяць.

- Спорт є невід'ємною частиною нашого суспільства, тому спортивний контент усе сильніше використовується на телекомринку в якості основного дифференціатора і аргументу для залучення клієнтів. Це обумовлено тим, що в Україні є великий попит на спортивні нішеві канали, який до сьогодні не задоволений. Ще один телеканал про спорт у пакетах ВОЛЯ - це логічний крок назустріч нашим абонентам та їхнім потребам у різноманітному і якісному спортивному контенті, - коментує Антон Дзюбенко, СЕО ВОЛЯ.

Setanta Sports є власником прав на трансляцію ігор англійської Прем'єр-ліги в Україні на три сезони і упродовж сезону буде ексклюзивно показувати більше 230 матчів найпопулярнішого національного чемпіонату. Телеканал також стане єдиним транслятором шотландської Прем'єр-ліги і покаже топ-клуби із Глазго - «Селтік» і «Рейнджерс» - у боротьбі за перемогу в чемпіонаті.

На додаток до багатого футбольного телеменю програма спортивного мовника наповнена ексклюзивними трансляціями НХЛ, НБА, Формули 1 і UFC.
Шанувальники єдиноборств зможуть побачити понад 40 вечорів UFC на рік у прямому ефірі. Setanta Sports віщає 24 години на добу.

- Ми радіємо запуску Setanta Sports на платформі ВОЛЯ і чекаємо можливості представити весь широкий спектр наших спортивних трансляцій для абонентів компанії. Англійська Прем'єр-ліга представляє значний інтерес для українських футбольних уболівальників і у нас вже багато позитивних відгуків про канал. Ми із нетерпінням очікуємо на спільну роботу з ВОЛЯ в найближчі місяці і роки, і хочемо поставляти наш контент максимально великій базі абонентів, - Двайєр Макколі, СЕО Setanta Sports.

Спортивна тематика - одна з ключових у контенті пакетів цифрового і інтерактивного телебачення компанії ВОЛЯ. Лідер українського ринку цифрових розваг докладає максимум зусиль, щоб увесь контент був легальним, якісним і актуальним.

Так, у 2018 році ВОЛЯ спільно з телеканалами «Футбол 1» / «Футбол 2» отримали офіційні права на трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 рр. Такий формат партнерства став етапним у розвитку вітчизняного ринку платного преміального контенту.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі