ВОЛЯ подарувала киянам яскраве свято до Дня міста

ВОЛЯ подарувала киянам яскраве свято до Дня міста
ВОЛЯ прагне не тільки забезпечувати жителів України найсучаснішими телекомунікаційними послугами, але й жити повноцінним життям разом зі своїми абонентами. У цьому могли переконатися кияни та гості столиці, які святкували День Києва, 25-26 травня, на Контрактовій. Компанія ВОЛЯ стала генеральним спонсором свята та подарувала гостям унікальну подію – культурно-мистецький захід Space Symphony Concert.

Уперше в столиці України прозвучали хіти французького музиканта Дідьє Маруані та гурту "Space Symphony" у супроводі симфонічного оркестру Національної оперети України. Святкова атмосфера перенесла гостей у міжгалактичний круїз по хвилях ностальгічних електронних мотивів. Доповнили шоу магічні спецефекти і лазерна світломузика.

Крім того, організатори та партнери свята перетворили Контрактову на найбільший танцювальний майданчик Європи: влаштували майстер-клас з сальси для усіх бажаючих, встановили рекорд з наймасовішого виконання української польки, у якому брали участь діти з усієї України, дебютанти віденського балу-2019, вихованці київського Центру реабілітації дітей з інвалідністю

Не оминули свята й наші українські зірки - Андрій Бойко, Денис Реконвальд, Аліса Тарабарова, DZIDZIO, Гайтана, Асія Ахат та інші виконавці дарували відвідувачам свої пісні та гарний настрій.

У кожному місті своєї присутності ВОЛЯ по-різному бере участь в житті громад. У Херсоні компанія другий рік поспіль стає генеральним спонсором благодійного проекту «Мама року». У Харкові команда ВОЛЯ вийшла на старт маршрутів «Велодня». У Вінниці ВОЛЯ підтримала громадську кампанію за фізичну активність «рухаємо Вінницю», в рамках якої пройшов напівмарафон. У Полтаві - етнофестиваль «Зберемося, роде!». А через свого партнера - благодійний фонд ДАР - компанія підтримує вихованців інтернатів та дітей-переселенців, допомагаючи їхній соціальній адаптації.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі