ВОЛЯ пропонує абонентам послуги Volia lifecell приєднатися до програми лояльності

ВОЛЯ пропонує абонентам послуги Volia lifecell приєднатися до програми лояльності
З 2016 року в компанії ВОЛЯ діє програма лояльності, яка дозволяє накопичувати бонуси та витрачати їх на придбання послуг і сервісів. Тепер до програми також приєдналися абоненти послуги "Все включено" Воля lifecell.

Відтепер абоненти Volia lifecell мають можливість приєднатися до програми лояльності «Мої бонуси» на порталі абонента Мій кабінет. Наразі усі користувачі тарифу «Все включено» можуть почати отримувати бонуси за першу реєстрацію у програмі лояльності, поповнення рахунку, оцінку якості послуг та сервісу, підключення додаткових пакетів, перехід на кращий пакет, підтвердження контактних даних, подарунок до дня народження та в день річниці реєстрації договору. Обмінювати бонуси можна на додаткові пакети та послуги.

Абоненти двох послуг, які вже є учасниками програми лояльності, але переходять на тариф «Все включено», продовжують участь у програмі, усі бонуси на їхніх рахунках зберігаються.

Наприкінці 2016 року національний телеком провайдер ВОЛЯ оголосив про початок нового рівня взаємин з абонентами, давши старт програмі лояльності «Мої бонуси». Програма надає багато можливостей для отримання бонусів, а також їхнього вигідного використання на замовлення додаткових послуг та сервісів. Зареєструватися у програмі лояльності та керувати бонусним рахунком можна на порталі абонента «Мій кабінет» та у мобільному додатку My Volia.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі