ВОЛЯ провела українську збірну на зимові Дефлімпійські ігри

ВОЛЯ провела українську збірну на зимові Дефлімпійські ігри
Команію ВОЛЯ запросили на урочисту церемонію проводів національної дефлімпійської збірної команди України на XIX Дефлімпійскі ігри-2019. Для компанії честь вже багато років бути другом та партнером Національного комітету спорту інвалідів України та підтримувати одну із найсильніших світових команд, яка надихає своїми перемогами.

Компанія ВОЛЯ взяла участь в урочистій церемонії проводів національної дефлімпійської збірної команди України на ХІХ зимові Дефлімпійські ігри.

ВОЛЯ понад 12 років співпрацює з Національним комітетом спорту інвалідів України та підтримує Національну паралімпійську та дефлімпійську збірні. У цьому партнерстві є такі зворушливі миттєвості, як проводи та зустрічі команд, а між ними — уболівання за спортсменів, які відстоюють честь України на стадіонах різних країн.
ХІХ зимові Дефлімпійські ігри відбудуться з 12 по 21 грудня в Італії та стануть визначною міжнародною спортивною подією. У програмі змагання з 6 видів спорту: лижні перегони, гірськолижний спорт, керлінг, сноуборд, хокей та шахи. У головних змаганнях чотириріччя візьмуть участь понад 1000 спортсменів із порушеннями слуху, що представлятимуть 40 країн світу.

Національна Дефлімпійська збірна України буде найбільшою за чисельністю в історії України за всі зимові дефлімпійські ігри. Наші дефлімпійці вперше у цих Іграх братимуть участь у 5 видах спорту, у тому числі, дебютуватимуть у сноуборді та шахах.

– ВОЛЯ як соціально орієнтована компанія вважає важливим підтримувати розвиток спорту та фізичної культури в Україні. Для нас честь уже багато років бути другом та партнером Національного комітету спорту інвалідів України і ми завжди відгукуємося на прохання з підтримки спортсменів паралімпійської та дефлімпійської команд. Пишаємося, що на кожних міжнародних змаганнях наші команди отримують багато перемог, демонструючи при цьому незламну волю. Ось, наприклад, на літніх ХХІІІ Дефлімпійських іграх 2017 року українські спортсмени виграли 21 золоту, 42 срібних та 36 бронзових медалей, а команда посіла другу позицію у світі. Колектив ВОЛЯ буде вболівати за наших дефлімпійців, щоб на зимових іграх в Італії кошик нагород команди був повним, — говорить Сандра Крауіня, директор з маркетингу ВОЛЯ.

Для того, аби й абоненти мали більше можливостей уболівати за наших спортсменів, ВОЛЯ постійно працює на розширенням спортивного контенту на будь-який смак. Передплатники послуг компанії можуть обрати два додаткових тематичних пакети «Спорт» та «Футбол HD», а також підключити додаткову послугу Воля Футбол+.
Восени 2018 року ВОЛЯ разом з телеканалами «Футбол 1» /«Футбол 2» отримала офіційний статус і права трансляторів усіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021. Цього року компанія додала до свого портфоліо популярний у світі вболівальників телеканал Setanta Sports.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі