ВОЛЯ святкує п’ятиріччя запуску власних телеканалів Воля CINE+

ВОЛЯ святкує п’ятиріччя запуску власних телеканалів Воля CINE+
1 серпня 2014 року ВОЛЯ, перша на телекомринку, представила глядачеві лінійку з п'яти власних ексклюзивних кіноканалів. Два з них - Воля CINE+ HD, Воля CINE+ HIT – телеканали у форматі високої чіткості (high deinition) і три - Воля CINE+, Воля CINE+ LEGEND і Воля CINE+ MIX – у звичайному цифровому (standard definition).

Запуск такого довгострокового стратегічного проекту в розпал нестабільної ситуації в країні та радикального падіння гривні був дуже сміливим кроком. Але ми зважилися на ризик, щоб дати нашому абонентові ще більше якісного, ліцензійного контенту. У нас була впевненість, що ми дуже добре знаємо нашого споживача і зможемо запропонувати саме такі канали, які йому потрібні. Адже ми завжди орієнтуємося на уподобання та смаки наших абонентів, - зауважив СЕО компанії ВОЛЯ Антон Дзюбенко.

Цей проект є новаторським в українському телевізійному просторі. Канали Воля CINE+ стали першими українськими фільмовими каналами зі світовим кіноконтентом у HD форматі. Це перші українські PAY TV телеканали (тобто фільми не перериваються на рекламу). Зокрема, для України – це унікальний продукт, адже він не пропонується для дистрибуції на ринку. Тому ексклюзивність і сила контенту для абонентів ВОЛЯ, як прояв додаткової турботи по відношенню до них – це додаткова перевага компанії на ринку.

ВОЛЯ наповнює програми своїх каналів високоякісним контентом завдяки прямим угодам з провідними виробниками і світовими кіностудіями Disney, Universal, Pixar, Lucasfilm, Marvel, DreamWorks та іншими.
Для зручності абонентів канали мають опцію з вибору мовної доріжки при перегляді. До речі, в українське озвучення кінотворів за 5 років було інвестовано більше 5 млн грн.

Наразі власні канали Воля CINE+ дивляться близько півмільйона сімей та усі вони, за оцінками незалежних експертів, мають високі рейтинги. Так, згідно з даними незалежного рейтингового агентства BigData, канали Воля CINE+ впевнено посідають топ-позиції за телепереглядом. Наприклад, Воля CINE+ HIT та Воля CINE+ входять у топ 5 фільмових каналів, а Воля CINE+ MIX и Воля CINE+ LEGEND - у першій десятці.

ВОЛЯ нестримно розвивається, тому вже за два роки після запуску первістків, світ побачив ще й перший дитячий канал CINE+ KIDS у HD якості.

Більше того, компанія розпочала виробництво власного контенту і у 2018 році випустила комедійний міні-серіал «Волею випадку». Серіал заснований на реальних кумедних історіях, у які потрапляли як абоненти, так і співробітники компанії.
П’ятирічний ювілей власних каналів ВОЛЯ буде святкувати разом з абонентами.

І це логічно, адже всі інноваційні продукти, у тому числі і власні канали - саме для них. Компанія запрошує відвідати кінотеатри просто неба у 5-ти містах України: Львові, Дніпрі, Сумах, Херсоні та Харкові. Перший такий захід відбудеться у Львові 2 серпня.

А для тих, хто бажає відпочити перед екраном свого телевізора чи гаджету, компанія відкрила промо перегляд усіх фільмових телеканалів Воля СINE+, де до свята покажуть привабливі новинки та найвідоміші хіти.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі