ВОЛЯ відкрила в Івано-Франківську другий центр сучасних технологій

ВОЛЯ відкрила в Івано-Франківську другий центр сучасних технологій
Компанія ВОЛЯ активно розширює мережу своєї присутності. Цього тижня було відкрито другий центр сучасних технологій у місті Івано-Франківську.

ВОЛЯ відкрила Центр сучасних технологій в Івано-Франківську за адресою вул. Вовчинецька, 172-а. ЦСТ розташований в районі «Позитрон» - одному з найбільших у місті.

Це другий центр ВОЛЯ в Івано-Франківську. У березні 2018 року тут відбулося офіційне відкриття ЦСТ у самому центрі міста за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 12.

- Розуміючи можливості ринку і те, що район «Позитрон» має великий потенціал для розвитку компанії, ми вирішили відкрити тут новий центр. Багато жителів цього району (52% усієї бази) користуються нашими послугами і хочуть розширити їхній спектр, тому тепер ми стали ближче до них, - коментує відкриття Володимир Симоненко, директор івано-франківської філії. Наші консультанти не просто знавці телекомунікаційних послуг, вони готові порадити, заспокоїти, переконати так, щоб людина пішла від нас з гарним настроєм. Наприклад, допомогти у виборі потрібного абоненту набору послуг. Адже усі послуги компанії включають різноманітні основні і додаткові пакети. Ми прагнемо надавати якісні послуги, зручність і комфорт для кожного абонента, сприяти позитивному іміджу компанії, - розповів пан Симоненко.

В Україні зараз працюють понад 50 Центрів сучасних технологій ВОЛЯ. За останні три роки компанія інвестувала в їхній розвиток 10 млн грн.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі