Webinar Invite: AMD Datacenter SVP, Форрест Норрод - річниця Epyc

Webinar Invite: AMD Datacenter SVP, Форрест Норрод - річниця Epyc
У четвер, 14 червня, о 13:00 за часом PDT / о 23:00 за київським часом, старший віце-президент AMD і генеральний менеджер підрозділу рішень для центрів обробки даних та вбудованих систем Форрест Норрод проведе вебінар на честь першої річниці виходу процесорів AMD EPYC на ринок. І хоча на горизонті не передбачається ніяких анонсів, Форрест закцентує увагу на найважливіших моментах минулого року, озвучить нові ідеї бізнесу, а також коротко поговорить про майбутнє. Після презентації запланована сесія питань і відповідей.

Компанія AMD створила революційну лінійку продуктів з сімейством AMD EPYC, які були прийняті клієнтами світового рівня. Тепер у компанії є 14 партнерів по виробництву серверних систем і більше 50 серверних платформ, які готуються до випуску.

Реєстрація на захід доступна на ir.amd.com. Якщо ви не зможете прийняти участьу вебінарі, запис вебінару буде доступний приблизно через годину після завершення прямої трансляції та буде зберігатися на порталі протягом 30 днів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі