Wise IT дарує 22% знижки на покупку G Suite

Wise IT дарує 22% знижки на покупку G Suite
Компанія Wise IT пропонує своїм клієнтам скористатися чудовою нагодою - не тільки безкоштовно протестувати комплексний пакет G Suite протягом 30 днів, але і придбати його зі знижкою в 22%

Пакет G Suite - це розумне рішення від Google популярне серед компаній, які цінують свій час, ресурси і гроші. Підключаючи G Suite, Ви не тільки отримуєте корпоративну пошту з інтерфейсом Gmail і всі інші необхідні додатки для співпраці команд, а й скорочуєте IT-витрати, тому що всі необхідні інструменти вже входять в пакет і не потрібно платити за ліцензії Microsoft Office.

Давайте спробуємо розібратися, які ще переваги від використання пакета G Suite Ви отримаєте, скориставшись нашою пропозицією.

Гнучка спільна робота: за допомогою загальних календарів легко вибрати зручний всім учасникам час для зустрічі і відразу ж спланувати її, розіславши автоматичні запрошення по електронній пошті. Також легко перетворити будь-яку нараду в відеоконференцію (до 250 учасників), де б Ви не знаходилися: знадобиться лише комп'ютер або мобільний пристрій з веб-камерою.

Робота з документами, таблицями та презентаціями з одночасним доступом на будь-яких пристроях і навіть офлайн. Дуже зручно, що правки інших користувачів видно відразу, а у вбудованому чаті і коментарях можна задавати питання або пропонувати рішення під час редагування.

Безпечне і містке сховище даних: робочі файли зберігаються централізовано з можливістю моментального доступу з будь-якого пристрою. Ви можете спільно переглядати, редагувати і завантажувати файли і всі оновлення автоматично зберігаються на Диску в загальному доступі.

Щоб підвищити рівень безпеки Ви можете включити двоетапну аутентифікацію і систему єдиного входу. Архівуйте електронні листи і записуйте чати і керуйте налаштуваннями їх зберігання.

Вибираючи Пакет G Suite - Ви обираєте мобільність, зручність, ефективну командну роботу, безпеку та завжди саме той результат, на який розраховуєте!

-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі