XII спеціалізована сільськогосподарська виставка «АгроТехніка-2019»

XII спеціалізована сільськогосподарська виставка «АгроТехніка-2019»
XII спеціалізована сільськогосподарська виставка «АгроТехніка-2019» збирає у Львові вітчизняних та закордонних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання.

5–7 березня 2019 р. відбудеться XII спеціалізована сільськогосподарська виставка «АгроТехніка».
Місце проведення: «Арена Львів», вул. Стрийська, 199, м. Львів.

За підтримки: Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Ціль проведення: ознайомлення фермерів та представників сільгосппідприємств з сучасною продукцією вітчизняних та закордонних виробників сільськогосподарської галузі та з сучасними технологіями в сільському господарстві.

Експозицію виставки складатиме сільгосптехніка, обладнання, комплектуючі, запчастини, сучасні технології, добрива, засоби захисту рослин, насіння польових та овочевих культур та ін. Всього будуть презентувати продукцію сільськогосподарської тематики понад 50 підприємств з різних регіонів України, з яких більшість учасників - вітчизняні виробники.

Відвідувачі: фермери, керівники сільгосппідприємств, агрофірм, елеваторів, агромагазинів; західного регіону України.
В рамках виставки 5 березня 2019 року о 14.00 в рамках виставки відбудеться відкритий (публічний) Аукціон з продажу сільськогосподарської техніки і обладнання, що були у використанні.

Учасники виставки: Hifi Filter Polska Sp. z o.o., VELES AGRO, Агро Компанія «VINAVI», ТОВ «АГСОЛКО ПП «Автопульс», Агролидер ТМ, АГРОДОКА, Автоцентр АІС Львів, ТД Агроальянс, ТОВ «Агромаш-Калина», ТМ ГЕРКУЛЕС, НПП ТОВ «Екструдер», ТзДВ «Львівський завод фрезерних верстатів», Компанія «Міні-Агро», ТОВ «НФМ АГРО», ПМП НВ «ПРОМТЕХКОНСТРУКЦІЯ», ТОВ «Технакат», ТОВ «УКРСІЛЬГОСПМАШ», ТОВ «ЮГТЕХКОМПЛЕКТ», ПП «Юком­Агро», ТОВ «ЮТО-Україна», ПНВП «ЯР-СТЕП» та ін.

Інформаційна підтримка: генеральний медіа-партнер: Пропозиція; інфопартнер: портал Mascus, аналітичний партнер: Агро Перспектива, генеральний інтернет-партнет: Агровектор; інформаційні спонсори: KOMPASS.UA, Agroexpert, AgroONE, AGROLUX, AUTO.RIA, АгроБіз, Агробізнес сьогодні, Агробізнес Україна, Аграрник, Агроном, Аграрна техніка та обладнання, Агропартнер, Агроснаб Черноземья, Вісник Фермер України, Вісник Агрофорум, Вісник Фермер України, Дім, сад, город, Добрий господар, Помічник господаря, Реклама на село, Агроеліта, Чим Хата Багата, Агросвіт, Автодвор, Партнер Агро, Прес-Біржа.

Контакти:
керівник проекту – Олена Підлипна,
тел.: (032) 244-18-88,
моб. 067 672-55-72
expolviv@gmail.com
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі