XPG оголошує про партнерство з північноамериканською командою Esports J.Storm

XPG оголошує про партнерство з північноамериканською командою Esports J.Storm
ADATA® Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM і продуктів NAND Flash, повідомляє, що підписано партнерську угоду з професійною північноамериканською кіберспортивною командою J.Storm, що свідчить про початок ініціатив масштабної підтримки кіберспорту на світовому рівні. Нове партнерство між XPG і J.Storm включатиме співробітництво по кіберспортивним дисциплінам Dota2 і Fortnite. За умовами угоди J.Storm буде використовувати виключно ігрові гарнітури XPG, твердотільні накопичувачі і пам'ять DRAM.

J.Storm - професійна команда північноамериканського кіберспорту на чолі із зіркою NBA Джеремі Лін (Jeremy Lin). Завдяки цьому партнерству J.Storm буде відігравати важливу роль в розробці і тестуванні новітніх ігрових продуктів XPG. Їх відгуки і поради допоможуть на етапі створення нових продуктових лінійок XPG, для того, щоб запропонувати геймерам всіх рівнів радикальні інновації.

«XPG екстремально задоволена партнерством з J.Storm, - сказав Алекс Йен (Alex Yin), глава XPG Business Group. - Для нас велика честь співпрацювати з командою J.Storm, разом ми сподіваємося досягти серйозних результатів на полях кібер-боїв, разом з тим істотно вплинути на індустрію кіберспорту».

«J.Storm в захваті від співпраці з XPG. Ми готові використовувати новітнє і якісне спорядження для підвищення результативності наших команд. Ми рвемося в бій! Сподіваємося, що спільними зусиллями можемо зробити дуже багато протягом найближчих років», - сказав Чендлер Дент, директор по бізнесу J.Storm.

Партнерство XPG з J.Storm буде грунтуватися на традиційних цінностях бренда, таких як, прагнення до досконалості дизайну і злагодженій командній роботі, а також на бажанні допомогти професіоналам кіберспорту досягти нових висот і персональних успіхів.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі