XXIII міжнародна спеціалізована виставка «Технології краси - століття XXI»

XXIII міжнародна спеціалізована виставка «Технології краси - століття XXI»
З 23 по 25 квітня 2020 року в Одесі, у приміщенні Морського вокзалу, пройде XXIII міжнародна спеціалізована виставка «Технології краси - століття XXI».

Це проєкт, який об'єднує на своїй платформі учасників б'юті-ринку, професійні та споживчі сегменти індустрії краси. Бренд асоціюється із сучасними досягненнями науки, високими технологіями, професіоналізмом, естетикою, здоров'ям і якістю життя.

Нововведення 2020 року

«Beauty support»

У 2020 році одним з акцентів проєкту «Технології краси - століття XXI» є тренд «Beauty support». Багато компаній-учасників представлять інноваційні продукти і технології, спрямовані на комплексний підхід до підтримки краси і здоров'я.

Байєрська програма

З 2020 року розпочинає діяти Байєрська програма - сервіс для відвідувачів, що сприяє пошуку на виставці певних постачальників і продукції. Програма дасть можливість відвідувачам і експонентам заздалегідь планувати і призначати зустрічі, які будуть проводитися протягом трьох днів роботи виставки.

Програма презентацій і навчання

У рамках виставки пройдуть презентаційні та навчальні заходи з косметології, макіяжу, масажу, нігтьового сервісу, перукарського мистецтва, маркетингу в б'юті-індустрії.

Відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу «Кубок Одеси 2020».

Уже традиційно в рамках виставки пройде Відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу «Кубок Одеси 2020». Організатор конкурсу - група компаній «Естет».

Відкритий подіум

На відкритому подіумі пройдуть майстер-класи, презентації та розіграші цінних призів.

Сайт: http://expodessa.com/beauty/about/all/
Facebook: https://www.facebook.com/krasotaodessa/
Instagram: https://www.instagram.com/vistavka_tehnologii_krasoti/
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі