З 12 грудня до кінця року на електронному аукціоні СЕТАМ проходитимуть благодійні аукціони

З 12 грудня до кінця року на електронному аукціоні СЕТАМ проходитимуть благодійні аукціони
З 12 грудня до кінця року на електронному аукціоні СЕТАМ проходитимуть благодійні аукціони, метою яких є збір коштів для допомоги дітям-сиротам зі спеціалізованого обласного Будинку дитини в м. Боярка. Розклад першого тижня торгів:

12 грудня – картина «Мрія за рікою» художниці Ліки Співаковської

13 грудня – журнал Proman із автографом Олега Скрипки

14 грудня – дитяча книга Ганни Онищенко, заступника Міністра юстиції України, з автографом авторки

15 грудня – срібна каблучка з перламутром навколо чорного сапфіра від проекту TSAR project

16 грудня – картка Special One від спортклубу EnerGym

У рамках програми добровільного продажу 6 грудня відбулись торги майном від замовника НЕК «Укренерго». Загальна вартість трьох реалізованих лотів склала майже 8 млн гривень. Приріст ціни від стартової по кожному лоту: +5%, +23% та +36% відповідно. Чергові торги металобрухтом від «Укренерго» відбудуться на СЕТАМ 12 грудня!

У п’ятницю, 16 грудня, ДП «СЕТАМ» вже вдруге проведе семінар для потенційних та досвідчених користувачів системи «СЕТАМ – купуй все там! Основні кроки». У неформальній атмосфері керівництво держпідприємства дасть відповіді на найпоширеніші питання, з якими звертаються користувачі, та розкаже про нюанси роботи системи. Запрошуємо представників ЗМІ відвідати та висвітлити захід.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі