З аеропорту «Харків» віновлюються рейси до Києва, Одеси і Львова

З аеропорту «Харків» віновлюються рейси до Києва, Одеси і Львова
У липні українська авіакомпанія SkyUp Airlines відновлює перельоти за трьома внутрішніми рейсами: з Харкова до Києва, Одеси і Львова. Квитки вже можна придбати на сайті аеропорту hrk.aero і сайті перевізника skyup.aero, а також забронювати в авіакасах за номером 0 800 303 803.

1 липня відкриваються перельоти Харків-Київ. Вони будуть виконуватися кожного будня, за винятком 6 і 13 липня. Вартість квитків починається від 502 гривень.

4 липня відкриваються перельоти до Одеси. Вони виконуватимуться чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щочетверга і щосуботи. Вартість квитків починається також від 502 гривень.

5 липня відновлюються рейси до Львова. Літаки вирушатимуть з Харкова тричі на тиждень: щовівторка, щоп’ятниці й щонеділі. Ціна квитків стартує від 738 гривень. Усі ціни вказані за переліт в один бік, без урахування багажу.

SkyUp Airlines — українська авіакомпанія, заснована 2016 року. В травні 2018 року вона почала виконувати польоти. У компанії повідомляють, що вже працюють над відновленням розкладу міжнародних рейсів.

Нагадаємо, усі рейси під час карантину здійснюються з дотриманням норм попередження COVID-19. Перед відвідуванням аеропорту просимо ознайомитися з правилами безпечних і комфортних перельотів.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі