З Харкова відновилися перельоти до Туреччини

З Харкова відновилися перельоти до Туреччини
1 липня відновилося регулярне і чартерне авіасполучення між Харковом і Туреччиною. Сьогодні, після карантинної перерви, з Міжнародного аеропорту «Харків» вилетіли перші чартерні рейси до Анталії. О 00:05 вилетів літак SkyUp Airlines. О 5:00 — літак Azur Air Ukraine. Найближчим часом чартерні рейси за цим напрямком також відновлять авіакомпанії МАУ і Windrose Airlines.

Окрім Анталії, харків’яни відтепер також можуть літати до Стамбула. Pegasus Airlines відновив регулярні польоти. Перший літак в аеропорт «Харків» прибуде 1 липня о 18:35 та вирушить до Стамбула о 19:35. Рейси до турецького міста у липні виконуватимуться чотири рази на тиждень. Вартість квитків починається від 1 400 гривень в один бік без багажу. Придбати їх можна на сайті авіакомпанії, сайті аеропорту і забронювати в касі за номером 0 800 303 803.

З 16 липня туристи також зможуть полетіти прямими чартерними рейсами до Даламана (Azur Air Ukraine) і Бодрума (Azur Air Ukraine, МАУ). Розклад вильотів можна подивитися на сайті аеропорту, а тури і квитки купити в турагенціях міста і забронювати в авіакасах аеропорту за номером 0 800 303 803.

Туреччина приймає пасажирів з України без тестування на коронавірус і обсервації. Після повернення українським громадянам самоізоляція також не потрібна, адже Туреччина станом на 25 червня входить до зеленої зони країн, у яких на COVID-19 хворіють менше 40 людей на 100 тисяч населення.

Нагадаємо, усі рейси під час карантину здійснюються з дотриманням норм попередження COVID-19. Перед відвідуванням аеропорту просимо ознайомитися з правилами безпечних і комфортних перельотів.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі