За підтримки «Параллели» стартував Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019

За підтримки «Параллели» стартував Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019
Початок травня в Маріуполі ознаменувався грандіозною подією – за підтримки Управління молоді та спорту міської ради відбулось відкриття сезону перегонів 1-го етапу Чемпіонату Донецької області Drag Racing 2019. Організацією заходу займалися представники суспільної організації «Автолюбители Мариуполя», Федерація автолюбителів та автоспорту Донецької області. Паливним партнером виступила компанія «Параллель».

Drag Racing є спринтерським заїздом автомобілів на дистанцію довжиною 402 метри. Для участі в заїздах зареєструвались 54 пілота з Харкова, Запоріжжя, Бердянська, Слов’янська, Мелітополя, Волновахи, Краматорська. За напруженою боротьбою в 9 номінаціях спостерігали близько 3000 глядачів.

Всі переможці, які зайняли перші місця, отримали в подарунок паливні талони на Perfekt 95 від компанії «Параллель».

«Drag Racing – дуже динамічні та азартні змагання. Ми завжди з великим ентузіазмом підтримуємо розвиток автомобільного руху в містах присутності наших АЗС. А фірмове пальне Perfekt 95, яке переможці отримали в подарунок, добре підходить для автомобілів, які беруть участь у перегонах, тому що дозволяє вберегти паливну систему, деталі та вузли камери згорання від нагару на високих швидкостях», - розповіла Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі