За підтримки «Параллели» в Запоріжжі завершився літній сезон автоквестів

За підтримки «Параллели» в Запоріжжі завершився літній сезон автоквестів

30 серпня 2019 року в Запоріжжі відбулась фінальна гра літнього сезону рейтингових автоквестів. Компанія «Параллель» традиційно підтримала проведення змагань та вручила подарунки переможцям і фіналістам.

За три місяці організатори запорізьких автоквестів провели 15 ігор, в яких взяли участь 144 команди. Все літо учасники змагалися в ерудиції, швидкості та кмітливості. В фіналі 6 найсильніших команд боролися за призові місця, тому інтрига зберігалась до останньої хвилини.

Звання переможця літнього сезону 2019 року та фірмове пальне Perfekt 95 від компанії «Параллель» завоювала команда Upgrade. Цінні призи від паливного спонсора також отримали всі учасники фінальної гри.

 «Цей сезон був насиченим та динамічним. Ми намагались не просто урізноманітнити його оригінальними завданнями, але й відкривали нові локації, – поділився враженнями Антон Кондрашов, організатор автоквестів в місті Запоріжжя. – Окрема подяка нашому паливному партнеру – компанії «Параллель», яка надавала призи для наших переможців протягом усього літнього сезону!»

___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі