ЗАХОПЛЮЮЧУ КАМПАНІЮ LG TWINWASH™ ЗАНЕСЕНО ДО КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕСА

ЗАХОПЛЮЮЧУ КАМПАНІЮ LG TWINWASH™ ЗАНЕСЕНО ДО КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕСА
TWINWash™ Song & Dance від LG встановила світовий рекорд, зміцнюючи позитивний імідж бренда та залучаючи нових шанувальників компанії

СЕУЛ, 28 листопада 2018 р.– LG Electronics (LG) встановила новий світовий рекорд Гіннеса завдяки кампанії TWINWash™ Song & Dance. Унікальна промоакція, що проходила в Мексиці, не лише увійшла до Книги рекордів Гіннеса, але й допомогла викликати інтерес глобального співтовариства до пральної машини LG TWINWash™. Маркетингова кампанія завершилася святковою вечіркою в центрі Мехіко, уособлюючи оптимістичний слоган LG – «Life's Good» («Життя прекрасне»). Так, LG підвищила впізнаваність бренда та позитивні очікування користувачів в Мехіко, підкресливши переваги пральної машини TWINWash™.

497 осіб зібралися в Mexico City Plaza Manuel Tolsá, щоб станцювати «Running Man» («Людина, що біжить») (або танець LG Big Capacity). Акція занесена до Книги рекордів Гіннеса за найбільшу кількість осіб, що одночасно виконують популярні танцювальні рухи. Організувавши шоу з піснями та танцями на вулицях столиці Мексики, LG створила ще один неймовірний та відмінний спосіб взаємодії з клієнтами.

TWINWash Song & Dance є частиною однойменної цифровий кампанії, що запущена минулого місяця. TWINWash™ Song & Dance – це 5 послідовних рухів, кожен з яких символізує різні переваги пральної машини LG TWINWash™ (роздільне прання, делікатне прання, одночасне прання, великий обсяг завантаження та подвійне прання). Веселі й прості танцювальні рухи швидко залучають користувачів, допомагаючи легко запам’ятати виняткові функції пральної машини LG. Кампанія отримала велике охоплення, а учасники промо активно ділилися відео з акції в соціальних мережах.

«Ми раді поділитися й насолоджуватися цим пам’ятним моментом з усіма, хто брав участь в акції Song & Dance в Мехіко, – сказав Кім Сунг-джей (Kim Sung-jae), віце-президент і голова маркетингового підрозділу компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. – Ми впевнені, що ця чудова кампанія дозволила нам привернути увагу до LG, ще більше наблизивши до користувачів і підвищивши впізнаваність інновацій та технологій LG. Ми маємо намір й надалі проводити такі вражаючі акції в усьому світі».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі