Замок Радомисль збирає друзів на музично-поетичний вечір пам’яті Булата Окуджави

Замок Радомисль збирає друзів на музично-поетичний вечір пам’яті Булата Окуджави
20 травня історико-культурний комплекс Замок-музей Радомисль збере своїх друзів та поціновувачів музики й прекрасної поезії на унікальний музично-поетичний вечір-концерт, присвячений одному з найяскравіших представників жанру авторської пісні, поету, композитору, прозаїку, сценаристу Булату Окуджаві.

Цьогоріч, 9 травня бардівська спільнота відзначатиме 93-річницю дня народження, а у червні 20 роковини смерті «повелителя почуттів», чиї неповторні пісні й досі справляють враження довірливості і невимушеності. Булат Окуджава співав про цінності вічні, істинні, по-справжньому важливі для людини: «Виноградну кісточку в теплу землю зарию…» Хто з нас не сумував під ці пронизливі слова, не роздумував над сенсом буття. За свої 73 роки він написав більше півтори сотні чудових пісень про любов і надію, про безглуздя воєн, про віру в тріумф здорового глузду і мудрості.

Вже не одне покоління людей у всьому світі розуміють, люблять і співають пісні великого барда Булата Окуджави. Цього вечора до концертної зали Замку Радомисль на так звану «зустріч біля каміну» завітають такі знані барди як Ольга Богомолець та Ігор Жук, Ірина Коротич та Наталя Хоменко, Андрій Длігач та Тимур Бобровський і Володимир Семенов, поети Марія Старожицька та Юрій Гусєв, письменниця Ірен Роздобудько. Всі вони дуже різні, але володіють потужною позитивною енергетикою, яку так любив великий бард. Цікаво, що сам Булат Окуджава, не вважав свої пісні власне піснями. Для нього вони були і залишалися віршами, тільки не записаними на папері, а наспіваними з голосу.
Подібні концерти без мішури і спецефектів уже стали традиційними для Радомишля. Тут у концертній залі замку – лише найважливіше: щирі емоції, ніжне звучання гітари, прекрасна поезія, приємне спілкування і хороші люди.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі