Запрошуємо на виставку-серіал "Озброєні та небезпечні"

Запрошуємо на виставку-серіал
Запрошуємо на відкриття виставки-серіалу "Озброєні та небезпечні" 5.04 о 19:00

5 квітня о 19:00 ЄрміловЦентр запрошує на відкриття виставки-серіалу «Озброєні та небезпечні»!

Проект аналізує крихке становище українського суспільства, що зазнає зовнішнє втручання на Сході та активність праворадикальних рухів всередині країни.

Озброєні та небезпечні — це проект-платформа, що об’єднує групу художниць/художників та режисерок/режисерів, які працюють на перетині сучасного мистецтва та експериментального кіно.
Художником Миколою Рідним було ініційовано реалізувати проект у формі відео-серіалу, присвяченого темі мілітаризації суспільства та, зокрема, ставленню молоді до насилля та зброї.
Постановочні та документальні сцени були зняті під час вечірок, прогулянок, випадкових ситуацій у місті, що траплялися автору та його друзям. Ці сцени становлять основу перших епізодів серіалу.
Тема існування людини, що прагне емансипації суспільства в агресивному консервативному середовищі, обертається навколо взаємовідносин повсякдення, інтернету та кінематографу.

Учасники проекту:
Пьотр Армяновський, Станіслав Бітюцький, Еліас Парвулеско, Оксана Казьміна, Аліна Клейтман, Валентина Петрова, Сашко Протяг, Олексій Радинський, Даніїл Ревковський, Павло Хайло, Микола Рідний, Філіп Сотниченко, Анна Щербина, Fantastic Little Splash.

Куратор: Микола Рідний

Сайт проекту: www.ozbroeni.in.ua

Разом з експозицією проходитиме паралельна програма.
Відкриє програму 6.05 дискусія з авторами та авторками виставки.
Слідкуйте за оновленнями!
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі