Заслужена перемога Жидачівського целюлозно-паперового комбінату

Заслужена перемога Жидачівського целюлозно-паперового комбінату
ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» приймає активну участь у різних профільних заходах, присвячених упаковці.

У березні 2019 року підприємство взяло участь у XXI Всеукраїнському конкурсі на кращу упаковку «Українська зірка упаковки 2019» і отримало заслужену перемогу.

Підготовкою до конкурсу займався спеціально створений комітет, до складу якого увійшли провідні фахівці з різних служб комбінату: виробництва, збуту, маркетингу, управління якості. Для подання зразків на конкурс комітетом розглядалось чимало варіантів, адже уся продукція ПАТ «ЖЦПК» заслуговує високої оцінки. Проте, визначені умови конкурсу вимагали відповідних зразків, тому на розгляд було представлено декілька зразків продукції.

Згідно з офіційним повідомленням журі конкурсу «Зразок продукції компанії «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» — упаковка/шоу-бокс корм для тварин у конкурсі «Українська зірка упаковки 2019» став переможцем» завдяки вдалої конструкції, високої якості гофрованого картону та точної висічки.

Вітаємо колектив ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» з перемогою!

Примітка: Щорічний Конкурс «УКРАЇНСЬКА ЗІРКА УПАКОВКИ» проводиться у березні 2019 р. з метою підтримки розвитку пакувальної індустрії України. Учасниками можуть бути розробники або виробники пакувальної продукції, які розташовані на території України. Усі зразки, представлені на конкурси, повинні бути впроваджені у виробництво. Оцінка зразків упаковки, представлених на конкурс, проводиться журі, яке звертає увагу на особливості матеріалу, конструкції, дизайну упаковки або етикетки, технології їхнього виготовлення, зручності у користуванні, економічності та безпечності, можливості утилізації. Переможцям надається право представляти Україну в Міжнародному конкурсі WPO «WORLD STAR».

Організаторами конкурсу «УКРАЇНСЬКА ЗІРКА УПАКОВКИ» виступають Громадська організація «Клуб пакувальників України» та ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі