Збереження смакових якостей в висушених продуктах

Збереження смакових якостей в висушених продуктах
Ви знаєте як зберегти продукти, щоб вони радували вас своїм натуральним смаком і ароматом круглий рік, зберігали комплекс вітамінів, так потрібних вашому організму, а також допомагали творити кулінарні шедеври?

Оптимальним методом є видалення надлишкової вологи з продуктів, тобто їх висушування. В даний час традиційні методи сушіння значно поступаються прогресивним технологічним процесам, з яких найперспективнішим є сушка інфрачервоним методом.

Ця унікальна технологія дозволяє зберегти до 90% вітамінів і поживних речовин, екологічність сушеного продукту на виході, а також значно скоротити обсяги складських приміщень.

У порівнянні з традиційними методами сушка в інфрачервоних сушарках має ряд переваг:

- уповільнює ферментативні зміни і дозволяє очистити поверхню оброблюваного продукту від мікроелементів;
- протікає при низьких температурах, знижуючи енерговитрати;
- проводити стерилізацію виробленого продукту;
- зберігає колір, аромат і смак, а також корисні властивості інгредієнтів.

Перелік продуктів, які можна піддавати сушці в ІЧ шафах радує своєю різноманітністю - це зернові культури, фрукти, овочі, морепродукти; різноманітна гранульована і брикетована продукція; сипучі й кускові матеріали та багато іншого.
Наше промислове обладнання з інфрачервоною технологією сушіння відрізняється високою продуктивністю, надійністю і простотою конструкції.

Завдяки своїм конструктивним особливостям в розташуванні інфрачервоних датчиків досягається рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи, тим самим збільшуючи швидкість і якість роботи обладнання. Інфрачервоні сушарки володіють зниженим питомим споживанням енергії. Інтенсивний процес випаровування вологи досягається вже при впливові температури 40-60°С. Сушильні шафи мають металевий корпус і оснащені різною кількістю лотків.

Застосування даної технології дозволяє знищити всю мікрофлору з поверхні продукції, забезпечуючи тим самим її чистоту.

Застосування нашого обладнання дозволяє отримати продукцію з високими якісними характеристиками, зберігаючи при цьому максимально можливий відсоток вітамінів, біологічно активні речовини, природний аромат і природний колір.

Метод видалення вологи за допомогою низькотемпературної ІЧ технології забезпечує високі економічні, якісні та екологічні показники.

Наше обладнання - відмінне рішення проблем, пов'язаних з якісним сушінням продукції на промислових підприємствах.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі