ZCentral - рішення, яке надає свободу вашим вимогливим користувачам

ZCentral - рішення, яке надає свободу вашим вимогливим користувачам
Компанія HP Inc. вивела на ринок новий продукт - ZCentral, який представляє собою віддалену робочу станцію для високопродуктивних систем, що дуже актуально на сьогоднішній день, коли багато працівників працюють дистанційно.

ZCentral створює гнучкі можливості для віддаленої мобільної роботи і дозволяє централізувати високу обчислювальну потужність в єдиній локації (серверна/датацентр), звільняючи користувачів, що працюють з енергоємними графічними додатками, від прив'язки до конкретного робочого місця. Це рішення об'єднує в собі високопродуктивні робочі станції Z Workstation від HP Inc. і програмне забезпечення ZCentral Remote Boost і ZCentral Connect.

ZCentral надає ІТ-підрозділам прогнозовану віддалену продуктивність, яка доступна незалежно від використовуваних периферійних пристроїв, а також можливість простого управління зі збереженням високого рівня безпеки даних. Рішення здатне мінімізувати проблеми і витрати, пов'язані з управлінням різними платформами і пристроями, при цьому надаючи безпечний віддалений доступ для користувачів.

Чудове рішення для віддаленої роботи з повним контролем і безпечним доступом до даних, особливо там, де важливі принципи Compliance, NDA, GDPR і т.п.

ZCentral зацікавить дизайн-студії та креативні агенції, що займаються створенням контенту і постпродакшн, архітектурні і проектні організації, аніматорів і поліграфістів. Рішення підтримує роботу з пристроями на базі Windows, Linux або MacOS, відрізняється високою гнучкістю і дозволяє користувачам працювати практично на будь-якому периферійному пристрої і з будь-якої точки світу.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі