Здорове харчування зі здоровим маркетингом - Агропорт відкриває фермерські магазини майбутнього

Здорове харчування зі здоровим маркетингом - Агропорт відкриває фермерські магазини майбутнього
В рамках проекту КультФермерства Агропорт продовжує налагоджувати стійкі зв'язки між агровиробниками і українськими споживачами. Так в Харкові був відкритий перший пілотний проект – шоурум і центр видачі органіки - продуктів здорового харчування від українських виробників.

Органік - це шоурум органічних виробників і центри видачі продуктів здорового харчування з усієї України. А ще зростаюча спільнота людей, що роблять асортимент органічної продукції багатшими і доступнішим.

Тепер людям, охочим харчуватися сертифікованими чистими продуктами є з чого обирати. Ми об'єднали такі різні смаки і переваги фермерів-виробників України під єдиним лейблом. Більш того, широкий асортимент здорового харчування зі світовими стандартами і сертифікатом організований таким чином, щоб у вас до нього був швидкий і зручний доступ.

Органік – це ...

Якщо ви у пошуку продуктів без хімії та ГМО, то ласкаво просимо. Органік – це гарантія відсутності шкідливих речовин в раціоні. Близько 3 років фермер витрачає на сертифікацію і з першого дня бере на себе додаткову відповідальність. Органічні виробники позбавлені багатьох можливостей у боротьбі зі шкідниками, тому продукція не обтяжена хімікатами. Про це мало знає не обізнаний покупець.

Наші партнери – супер-фермери із супер-силою, і ми хочемо вам це показати, а вірніше – пригостити, їх продуктами. Ароматні розсипчасті каші, яким ставить вищий бал навіть старше покоління, згадуючи смак свого дитинства, – найкраща рекомендація.

Тепер фермери можуть доставляти із нашою допомогою свою продукцію в усі куточки країни. Їм не потрібно розробляти дорогу впізнавану упаковку і вкладатися в дорогий брендинг, за них це зробив «Органік Це». Для виробників нами організовується логістика і єдиний віртуальний склад. Ці люди дуже люблять власну справу і хочуть займатися тільки нею, не відволікаючись на маркетинг.

Також у кожного підприємця, який хоче працювати з нами і робити екологічний бізнес, тепер є вичерпні інструкції і єдині шаблони та рекомендації для організації власних точок видачі. Їм залишається тільки знайти майданчик, а він може бути досить лаконічним, ми демонструємо це на власному прикладі. Якщо ви в їх числі, вам залишиться тільки підключити натхнення.

Для кого ще Органік?

Для батьків, теперішніх та майбутніх. Ми проводимо в школах уроки органіки і здивовані тим, як багато дітей знають більше дорослих про правильне харчування. В основі здорової генетики здорове харчування, а це завжди системний підхід і ми його розробили. Майже всі продукти привозяться тільки під клієнтів, а всі замовлення отримують у зазначений день в Центрі видачі.

Щоб максимально спростити вашу турботу про наявність продуктів, ми разом з докторами і дієтологами розробили кошики з тематичними наборами продукції. Ми назвали це органічна візок. Тепер ви не залежите від бачення маркетологів в супермаркетах, не потрібно витрачати час на пошуки свого коханого або необхідного інгредієнта. Ви просто замовляєте готовий візок, в якому збалансовано укомплектований весь необхідний набір на кожен життєвий випадок.

Наше завдання - сформувати нові стандарти в харчуванні і в споживанні в цілому. В результаті це призведе до зменшення товарів, які вводять споживачів в оману.

Як у нас купити органічні продукти харчування?

У каталозі на сайті абсолютно всі категорії продуктів: від м'ясних, молочних виробів до солодощів і напоїв, виготовлених шляхом прямого віджиму без цукру і води. Завантажуйте його і робіть замовлення на сайті або у Telegram-боті, де впорядковані рубрикатори і ви зробите замовлення у два кліка.

Органік – це вибір серця і не випадково ми знаходимося в самому серці Харкова – на території Медико-генетичного центру: к. 2, вул. 23 Серпня, 6, Харків
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі