ЖК Сонячна брама – житловий комплекс року

ЖК Сонячна брама – житловий комплекс року
ЖК Сонячна брама став переможцем VІ Всеукраїнської будівельної премії Ibuild в номінації Житловий комплекс року.

Премія Ibuild, організована Конфедерацією будівельників України, щорічно визначає найкращі проекти, компанії та фахівців, що роблять значний вклад у розвиток будівельної галузі України.

«Я бажаю усім жити в такому комплексі. Цей комплекс – проект, що триває більше 10 років, але він створений великим колективом людей, які хочуть після себе залишити хороший спадок нащадкам. Я бажаю усім гарного настрою, а будівельникам і девелоперам нових проектів, не гірших, ніж наш», – зауважив Микола Толмачов, генеральний директор компанії ТММ, на церемонії вручення премії Ibuild.

ЖК Сонячна брама – унікальний житловий комплекс бізнес-класу, який втілює в життя концепцію «місто в місті», – це 14 житлових і 2 офісних будівлі, підземний паркінг, дитячий садочок і школа іноземних мов, супермаркет, дитячі та спортивні майданчики, медичні клініки та аптека, салони краси, ремонт одягу, кафе, магазини, ландшафтний парк і багато іншого, що сприяє комфорту проживання.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі