Злиття двох культур: КультФермерства у Харкові

Злиття двох культур: КультФермерства у Харкові
30 вересня у Великій Залі Харківського Національного академічного театрі опери та балету ім. М.Лисенка, в рамках програми Всесвітнього дня продовольства 2019 - на вас чекає відкриття Виставки Трилогії. Ця подія ознаменує злиття двох витончених світів та культур!

КультФермерства – спільний культурно-фермерський проект, що народився на стику культур та сезонів - завершення 6-го аграрного сезону Агропорт 2019 та старту 144 театрального сезону ХНАТОБ / СХІД OPERA

Дата: 30 вересня 2019 р.

Офіційне відкриття – 11:00

Адреса: Велика Зала Харківського Національного академічного театру опери та балету ім. М.Лисенка (м.Харків, вул. Сумська, 25)

В рамках заходу відбудуться:

- відкриття фотовиставки (Частнина ескозиції – Органічні рекорди України (Фотовиставка), що до 27 вересня триває у холі Міністерство аграрної політики та продовольства України)
- презентація короткометражного промо-фільму за участю агровиробників та балетної трупи Схід opera

Нагадаємо, що наприкінці серпня у приміщенні Міністерства аграрної політики та продовольства України розпочалася фотовиставка «Органічні рекорди України», експозиція присвячена органічним рекордам, встановленим у різних куточках Україні і за її межами. Далі виставка взяла курс на Харків – де буде представлена спочатку в рамках проекту КультФермерства, а потім вже у більш розширеному форматі на Агропорт Схід Харків , який відбудеться у Харкові 10–12 жовтня буде орієнтований на великих та середніх фермерів. До участі в Агропорті у Харкові буде запрошено фермерів та господарів з Харківської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Запорізьської, Луганської, Донецької, а також с інших регіонів України.

- Ми 6 років поспіль намагаємося робити культ з фермерства: креативними засобами дизайну, нетрадиційними форматами заходів, не властивими агроринку. Привертали увагу та експериментували на стику різних, навіть протилежних галузей, напрямків та локацій. І ось знайшли! Фермерство - це мистецтво. І саме за допомогою мистецтва це можна підкреслити та передати, – пояснює Дмитро Титаренко, генеральний менеджер Agroport Ukraine.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі