Зміни у Виконавчій раді Nestlé S.A.

Зміни у Виконавчій раді Nestlé S.A.
Луїс Кантарелл, виконавчий віце-президент та голова зони EMENA піде на заслужену пенсію 31 листопада 2016 року після довгої та визначної кар’єри впродовж сорока років. З моменту приєднання до виконавчої ради Nestlé в 2005 році, Луїс Кантарелл був керівником зони Європа, відіграв важливу роль у створенні бізнесу Nestlé Nutrition по всьому світі, впровадженні Nestlé Health Science та впродовж минулих двох років успішно формував нову організацію зони EMENA. Рада директорів вдячна Луїсу Кантареллу за його вагомі внески в групі компаній Nestlé.

Як наслідок, Рада директорів Nestlé прийняла рішення щодо наступних змін у Виконавчій раді: Марко Сеттембрі, наразі виконавчий віце-президент та голова Nestlé Waters, займе місце Луїса Кантарелла на посаді віце-президента та голови зони EMENA з 31 грудня 2017 року.

Марко Сеттембрі, громадянин Італії, має ступінь MBA міланського Університету Бокконі, приєднався до Nestlé Італія в 1987 році. В 2004 році його призначили директором Sanpellegrino, а в 2006 році його обов’язки розширились, коли він став директором Nestlé в Італії. В 2007 році його призначили директором Nestlé Purina PetCare в Європі. Під його керівництвом бізнес кормів для тварин став одним з найбільших та найприбутковіших бізнесів Nestlé в Європі. Марко Сеттембрі приєднався до виконавчої ради як голова Nestlé Waters в 2013 році.

Мауріціо Патарнелло, наразі директор Nestlé в Росії та Євразії, обійме посаду заступника виконавчого віце-президента та голови Nestlé Waters з 1 січня 2017 року, заміщуючи на ній Марко Сеттембрі.

Мауріціо Патарнелло, громадянин Італії, має ступінь MBA університету Неаполя. Він приєднався до Nestlé у 1993 році та обіймав ряд посад в галузі фінансів, перш ніж перейти до Sanpellegrino у 1999 році. З 2002 року він займав все більш відповідальні посади у рамках бізнесу Nestlé Waters і був призначений головним операційним директором та керівником регіонального бізнесу Nestlé Waters на Близькому Сході та в Африці у 2004 році. З 2007 року він також відповідав за розвиток Nestlé Waters в Азіатському регіоні. У жовтні 2010 року пан Патарнелло став директором Nestlé в Україні та Молдові. Він зайняв свою нинішню посаду у жовтні 2012 року.

Крім того, Рада директорів Nestlé ухвалила рішення змінити структуру бізнесу Nestlé Professional від глобально-керованого до бізнесу на регіональному рівні за підтримки Nestlé Professional Strategic Business Unit, у зв'язку зі збільшенням попиту на більш спеціалізовані продукти та послуги на місцевому і регіональному рівні, які часто пов'язані з розвитком бізнесу «як вдома». Згідно цих нововведень, регіональні менеджери будуть звітувати безпосередньо у відповідні географічні зони. Це дозволить сильним сторонам Групи більш ефективно досягати мети, більше фокусуватись на клієнтах і посилити узгодженість і виконання в кожному регіоні та ринку, забезпечуючи при цьому повну узгодженість з Nestlé Professional Beverages і стратегією категорій харчування.

Як наслідок, Маршал Ролланд, на даний час керівник Nestlé Professional, займе посаду керівника ринку Nestlé у Росії та Євразії з 1 січня 2017 року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі