Зовнішні диски ADATA HDD HD770G и SSD SE800 отримали нагороди Computex d&i Award

Зовнішні диски ADATA HDD HD770G и SSD SE800 отримали нагороди Computex d&i Award
ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів інформує про те, що продукти ADATA HD770G RGB (зовнішній жорсткий диск - HDD) та SE800 (зовнішній твердотільний накопичувач - SSD) було удостоєні нагороди Computex d&i awards за відмінний дизайн.

Переможців Computex d&i (дизайн та інновації) у Тайбеї було обрано журі, до складу якого увійшли міжнародні експерти, а також фахівці в різних областях. Роботи оцінювали виходячи з різних критеріїв, таких як: інновації, технічні властивості, функціональність, соціальна спрямованість та художня естетика продукту.

Зовнішній HDD ADATA HD770G - диск з геймерским хистом

HD770G єдиний в своєму роді зовнішній диск, оснащений новітнім інтерфейсом USB 3.2 для швидкої передачі даних, поставляється ємністю 2TB. Футуристичний, авангардний дизайн з характерною багатогранною поверхнею та двома RGB-стрічками підсвічування з феєричними ефектами. Диск доступний в червоному і синьому варіантах виконання. Технологія HD770G відповідає стандартам MIL-STD-810G 516.6, що означає збереження працездатності при падінні з висоти 1.22 м. До того ж диск відповідає стандарту IP68 по волого- і пилезахищеності. Для більшої безпеки даних, HD770G підтримує шифрування AES 256-bit. Ще одним підтвердженням свого неперевершеного дизайну HD770G стала ще й нагорода Best Choice Award 2019.

Зовнішній SSD ADATA SE800 - запис та зчитування вдвічі швидше

Оснащений Type-C Gen 2 інтерфейсом ADATA SE800 відкриває новий рівень швидкості Type-C для твердотільних накопичувачів. Швидкість зчитування/запису SE800 сягає рекордних 1000 Мб/с, що у два рази швидше, ніж у конкуруючих на ринку зовнішніх SSD Type-C. ADATA SE800 сумісний з безліччю сучасних пристроїв, включаючи смартфони і ПК на Android, Mac OS і Windows.

Відвідайте стенд ADATA на виставці Computex Taipei 2019 (May 28 - June 1) в Nangang Exhibition Center, booth L0810.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі