Зовнішній жорсткий диск ADATA HD830 і модуль пам'яті SPECTRIC D80 XPG отримали престижну нагороду Red Dot Design Award

Зовнішній жорсткий диск ADATA HD830 і модуль пам'яті SPECTRIC D80 XPG отримали престижну нагороду Red Dot Design Award
Компанія ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів, рада повідомити, що два її продукту були удостоєні престижної нагороди Red Dot Design Award 2019 за перевагу дизайну, а саме наднадійний зовнішній жорсткий диск ADATA HD830 і модуль пам'яті RGB DDR4 з гібридним охолодженням XPG SPECTRIX D80.

Зовнішній жорсткий диск ADATA HD830 - практично не піддається руйнації

HD830 відповідає суворим вимогам стандарту MIL-STD-810G 516.6 з США і може витримати падіння з висоти до 1,22 метра (4 фути). Тришарова конструкція забезпечує повний захист всередині і зовні, включаючи жорсткий зовнішній силіконовий корпус червоного або синього кольору, амортизуючий буфер і амортизуюче кріплення, яке надійно утримує диск на місці. Жорсткий алюмінієвий корпус HD830 не тільки здатний витримувати неприємні падіння і удари, але також може витримувати до 3000 кг понижуючого тиску, що приблизно еквівалентно загальній вазі п'ятдесяти людей середнього розміру.

Міцна алюмінієва оболонка HD830 виконана зі сміливою рифленою текстурою поверхні з піскоструминної обробкою і двома міцними бічними колонами, які надають HD830 вигляд справжнього воїна. В епоху відео 4K Ultra HD та іншого контенту з високою роздільною здатністю у користувачів ніколи не буде занадто багато місця для зберігання. На HD830 вони мають ємність до 5 ТБ.

Пам'ять XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB - перший в світі модуль пам'яті з гібридним охолодженням

SPECTRIX D80 - перший в світі модуль пам'яті з гібридним охолодженням. D80 оснащений рідинним радіатором на верхній стороні, який використовує непровідну рідину для розсіювання тепла. Він працює в поєднанні з алюмінієвим радіатором і теплопровідними матеріалами на друкованій платі, забезпечуючи всебічне охолодження. ADATA XPG вперше представила прототип конструкції пам'яті з гібридним охолодженням під час CES 2018 у Лас-Вегасі. D80 - це втілення життєздатності конструкції для комерційного модуля пам'яті.

Рідинний радіатор D80, оснащений програмованим RGB-освітленням, візуально заворожує всередині будь-якого корпусу. Користувачі можуть налаштовувати світлові ефекти, налаштовуючи шаблони, частоту пульсації, інтенсивність освітлення і багато іншого. Управління освітленням інтуїтивно зрозуміло з додатком XPG RGB Sync, користувачі можуть також використовувати програмне забезпечення управління освітленням RGB від будь-якої з основних марок материнських плат.

Раніше в цьому році ADATA оголосила, що розігнала D80 до частоти 5584 МГц, що є новим рекордом. Ця віха була досягнута з процесором Intel® Core i9-9900K і материнською платою MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC в конфігурації з LN2-охолодженням. Вперше було встановлено рекорд частоти пам'яті з процесором Intel® Core ™ i9 9-го покоління.

Про Red Dot Awards

Відмінність «Red Dot» є міжнародним визнанням і однією з найпопулярніших марок якості дизайну. Нагороди розбиті на три дисципліни: «премія Red Dot: дизайн продукту», «нагорода Red Dot: дизайн комунікації» і «нагорода Red Dot: концепція дизайну». Кожен конкурс проводиться один раз на рік, а продукти, комунікаційні проекти, а також концепції дизайну і прототипи, представлені в конкурсі, оцінюються журі Red Dot, яке збирається один раз на рік для кожного конкурсу на основі окремих спеціалізованих областей.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі