Звіт Mercury Research за 4 квартал 2018 року: компанія AMD збільшує частку у всіх ключових сегментах ринку

Звіт Mercury Research за 4 квартал 2018 року: компанія AMD збільшує частку у всіх ключових сегментах ринку
Аналітична компанія Mercury Research опублікувала показники частки ринку за четвертий квартал 2018 року. Вони демонструють послідовне зростання частки компанії AMD у всіх ключових сегментах ринку: сервери, настільні комп'ютери і ноутбуки, і ще раз підкреслюють динаміку в розвитку і продажах процесорів Ryzen і EPYC.

Хотіли б відзначити, що при оцінці частки на ринку серверів Mercury Research враховує всі x86-сумісні процесори незалежно від пристрою (сервери, мережі або сховища), в той час як компанія IDC оцінює обсяг цільового ринку, включаючи тільки традиційні 1Р і 2Р сервери. Ми використовували дані IDC (загальний обсяг цільового ринку - близько 5 млн серверів), щоб розрахувати нашу частку в сегменті серверів. Спираючись на ці дані, ми можемо сказати, що в 4 кварталі 2018 року компанія AMD завоювала ~ 5% частки ринку серверів 1P і 2P за рахунок процесорів сімейства EPYC.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі